Ростовську область закрили, повістки вручають в окупованих містах – Генштаб про мобілізацію в рф

Читать на русском
Через мобілізацію Ростовську область закрито на в'їзд та виїзд. Окупанти також вручають повістки у тимчасовій захоплених містах України.

Росія продовжує проводити «часткову» мобілізацію. Ростовську область закрили на в'їзд і виїзд, а особам, які знаходяться не за місцем прописки, наказали з'явитися протягом трьох днів.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу.

Наші діти – не добриво: в Дагестані на мітингах сталися сутички, поліція відкрила вогоньУ неділю, 25 вересня, у столиці російської республіки Дагестан Махачкалі відбувається масова акція проти мобілізації чоловіків на війну з Україною.

«На території російської федерації тривають заходи часткової мобілізації, оголошеної російським військово-політичним керівництвом. Ростовська область закрита на в’їзд та виїзд. Особам, що знаходяться не за місцем прописки, через родичів, наказано протягом трьох діб з’явитись. Особовому складу, що прибуває до збірних пунктів у Бєлгородській області, оголошують список, що необхідно придбати за власні кошти, зокрема, це теплий одяг. Також зазначені заходи противник проводить на тимчасово окупованих територіях України. З 24 вересня цього року, у Севастополі, на базі автомобільного батальйону чорноморського флоту, розпочато підготовку відмобілізованих», – розповіли у Генштабі.

В окупованому Сватове Луганській області вручають повістки про мобілізацію особам, які досягли вісімнадцятирічного віку. Окремих громадян, водіїв вантажівок одразу відправляють до військових частин.

Крім того, в окупованих населених пунктах Запорізької та Луганської області росіяни використовують псевдореферендум для виявлення та мобілізації чоловіків, роблячи поквартирні обходи.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, у кремлі обговорюють можливість введення воєнного стану в росії та заборони на виїзд чоловіків із країни.

Після оголошення мобілізації з росії вже втекли понад 260 тисяч чоловіків.

Окупанти вже заявили про виконання плану мобілізації у Криму. У більшості випадків повістки отримали кримські татари.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: