Зеленський повідомив, скільки бійців ЗСУ щодня гине на фронті

Читать на русском
Щодня на війні проти країни-агресора гине близько 50 воїнів ЗСУ. Від початку повномасштабного вторгнення рф українських військових полегло вп'ятеро менше, ніж росіян.

Щодня на війні проти країни-агресора гине близько 50 воїнів ЗСУ. Від початку повномасштабного вторгнення рф українських військових полегло вп'ятеро менше, ніж росіян.

«Ми маємо оцінки втрат за добу, вони не точні. Це майже 50 осіб на добу. Але це не точні цифри, бо невідомо, скільки солдатів та мирних жителів залишилося на цій території. Загинуло вп'ятеро менше українських воїнів, аніж російських», - сказав український президент Володимир Зеленский в програмі Face a Zelensky.

Зеленський назвав одну з умов для якнайшвидшого закінчення війни з росієюЗа минулу добу окупанти втратили десять бойових літаків, а також нові склади з боєприпасами, бронетехніку, особовий склад, логістичні маршрути та багато іншого

Глава держави поінформував, що щодня отримує дані щодо втрат ЗСУ, але з цифрами слід бути вкрай обережним, адже йдеться про людські життя.

«Позиція наших військових – не називати точну кількість загиблих чи поранених українських військовослужбовців. Головне питання – це точні дані. Я маю дані, які я отримую і які мені надають. Ми маємо бути дуже обережними з цифрами, тому що йдеться про людське життя», – зазначив Зеленський.

Раніше Зеленський назвав найважчі напрямки на Донбаському фронті.

Нагадаємо, президент назвав одну з умов для якнайшвидшого закінчення війни з росією.

Зазначимо також, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що на війні з росією загинуло близько 9 тисяч українських військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: