Мешканцям деокупованої Харківщини почали видавати грошову допомогу – Верещук

Читать на русском
Вже сьогодні почали платити по 1200 грн готівкою кожному у перших населених пунктах деокупованої Харківщини.
Ілюстративне фото

На визволених від росії територіях Харківської області запустили пілотний проєкт з видачі разової грошової допомоги людям, які були змушені жити під окупацією.

Про це віцепрем’єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомляє у Телеграмі.

«На звільнених територіях Харківщини запустили пілотний проєкт: разову грошову допомогу людям, які були змушені жити під окупацією. Сьогодні почали платити по 1200 грн кожному готівкою у перших населених пунктах деокупованої Харківщини», - йдеться у повідомленні Верещук.

На Харківщині стабілізуємо ситуацію, окупанти відчутно панікують – ЗеленськийВ Харківській області стабілізується ситуація після звільнення від російських окупантів, ЗСУ там міцно тримають свої позиції.

Як зазначається, вона подякувала Товариству Червоного Хреста України та Міжнародному Комітету Червоного Хреста за фінансову підтримку проєкту, а Укрпошті віцепрем’єр подякувла за організацію доставки та роздачі грошей.

«Дякую керівнику області Олегу Синєгубову та його команді за підтримку проєкту», - підсумувала віцепрем’єр-міністр.

Нагадаємо, за інформацією Зеленського, сьогодні відбулось чергове засідання Ставки, на якому розглянули ситуацію на державному кордоні та його захист. Присутні заслухали доповіді голови Держприкордонслужби, головнокомандувача та командувачів оперативних напрямків.

Раніше Зеленський заявляв, що майже всю Харківську область вже деокуповано.

При цьому, контрнаступ ЗСУ по всій лінії фронту триває. На Херсонщині воно йде трохи повільніше, ніж на Харківщині через складності ландшафту.

Також нагадаємо, що перші два банки повернулися у визволені міста Харківщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: