Перші два банки повернулися у звільнені міста Харківщини

Читать на русском
Відділення Приватбанку та Ощадбанку починають працювати у звільнених районах Харківської області.

До звільнених районів Харківської області повертаються банківські послуги. Вже почали працювати відділення Приватбанку та Ощадбанку.

Про це повідомляє Мінреінтеграції.

У Нацбанку назвали причини нестачі готівкової валюти в касах банківНестача готівкової валюти в касах деяких банків України пов'язана з тимчасовими труднощами логістики. Фундаментальних причин цієї проблеми немає.

Так, 20 вересня плануються перші організовані поїздки мешканців Куп'янська до найближчих філій Ощадбанку. Автобуси поїдуть до Чугуєва (вул. Старонікольська, 33) та Харків (вул. Бібліка, 20/8).

Банк запевнив, що працюватиме необхідна кількість співробітників і привезуть достатньо грошей.

«У найближчому майбутньому планується відновити роботу низки філій. Зокрема, у Балаклії: передбачуваний час відкриття - 19-20 вересня. Це повноцінне велике відділення, яке дозволить обслуговувати мешканців не лише міста, а й довколишніх сіл. А також у селищі Шевченкове – до кінця вересня», – повідомляють у міністерстві.

Також повідомляється і про поновлення роботи банкоматів Ощадбанку.

«Перші транзакції вже пройшли у місті Золочів та Дергачі. Ще кілька банкоматів мають відновитися цього місяця: Червоний Донець, Андріївка та Балаклія. У Дергачах, де філії та банкомати ще не працюють, Ощадбанк запускає послугу «Готівка на касі», якою можна скористатися у торгових та сервісних підприємствах. Усього чотири термінали», - йдеться у повідомленні.

Також починає працювати і ПриватБанк. З 25 вересня відкриється відділення у Дергачах. З жовтня – та в інших деокупованих містах.

Нагадаємо, до Балаклія пустили перший поїзд із Харкова.

Загалом ЗСУ звільнили понад 400 населених пунктів на Харківщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: