Майже вся Харківська область деоккупована – Зеленський

Читать на русском
На сьогоднішній день майже всю Харківщину деокуповано. Це був безпрецедентний рух ЗСУ, заявив президент.
t.me/V_Zelenskiy_official

Звільнення майже всіх районів Харківщини, які понад п'ять місяців перебували під окупацією росії, це безпрецедентний рух українських бійців. Наразі майже весь регіон звільнений від окупантів.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 16 вересня, у Telegram-канал.

Провал армії росії у Харківській області є однією з найбільших проблем для путіна – CNNПровал російської армії під Харковом є однією з найбільших проблем для путіна. У нього не так багато варіантів дій у відповідь, а провину за невдачі врешті-решт можуть покласти на нього.

«На сьогодні майже вся Харківська область деокупована. Це був безпрецедентний рух наших воїнів. Українцям знову вдалося зробити те, що багато хто вважав неможливим», - написав він.

Зеленський зазначив, що російська армія перебувала у Харківській області понад п'ять місяців. І за цей час окупанти навіть не намагалися зробити щось для людей, лише знищували, забирали, вивозили.

«Залишили по собі спустошені села, і в деяких із них немає жодного вцілілого будинку. Росія не може принести нічого іншого, окрім геноциду», - додав президент.

Зеленський також опублікував кілька фото із Харківської області після її звільнення від окупантів.

Нагадаємо, у Міноборони повідомляли, що у Харківській області ЗСУ звільнили вже 8 500 квадратних кілометрів та майже 400 населених пунктів.

Цього тижня Зеленський особисто відвідав звільнений від окупантів Ізюм.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: