Грошова виплата від міжнародних організацій: де українці можуть подати заявку

Читать на русском
Виплати для ВПО від ООН та Юнісеф. Подати заявку на грошову допомогу від міжнародних організацій можна на порталі єДопомога.
Фото Слово і діло

На соціальній платформі «єДопомога» відсьогодні можна подати заявку на грошову допомогу від міжнародних організацій. На неї можуть розраховувати внутрішні переселенці та українці з районів активних бойових дій.

Про це повідомляє Міністерство соціальної політики.

У Кабміні уточнили умови нарахування виплат для ВПОКомпенсацію зможуть отримати лише ті ВПО, які не мають можливості повернутися додому через бойові дії.

Послуга стала доступною з 31 травня.

«На соціальній платформі єДопомога (edopomoga.gov.ua) реалізована можливість подати заявку на отримання додаткової грошової допомоги від міжнародних організацій», - йдеться в повідомленні.

Хто може розраховувати на виплату: люди, які перебувають на тимчасово окупованих, деокупованих територіях чи територіях, на яких відбуваються активні бойові дії, а також внутрішньо переміщені особи.

Для цього на порталі потрібно заповнити персональні дані, відповісти на деякі запитання та вказати IBAN (міжнародний номер банківського рахунку).

Нагадаємо, у Кабміні уточнили умови нарахування виплат для ВПО.

Також повідомлялося, що отримати статус безробітного та оформити виплати тепер можна у «Дії».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: