ЗСУ вдарили по командним пунктам та позиціях ППО ворога, знищено 29 окупантів

Читать на русском
Українські військові 18 вересня на півдні знищили 29 окупантів, командні пункти та позиції ППО росіян, а також склади боєприпасів ворога та техніку.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

Протягом дня 18 вересня українські військові на півдні атакували два пункти управління військами та позиції ППО російських окупантів у Бериславському та Каховському районах.

Про це повідомляє ОК «Південь».

Відомо, що ЗСУ завдали 11 авіаударів по загарбникам та виконали 200 вогневих завдань. Також вразили склади ворожих запасів в Баштанському районі Миколаївщини. Поблизу Львового атакували місце зосередження озброєння та техніку росіян.

У Сватовому на Луганщині ЗСУ знищили 200 окупантів – Гайдай18 вересня ЗСУ вдарили по автовокзалу у Сватовому Луганської області. Внаслідок цього було ліквідовано 200 російських загарбників.

Неподалік Херсону українські захисники знищили станцію радіоелектронної боротьби. У Новій Каховці вдарили по понтонній переправі.

Протягом доби ЗСУ знищили на півдні 39 окупантів, 2 самохідних та 1 звичайну 152 мм гаубиці «Мста-С», «Мста-Б», командну машину управління винищувальною авіацією, БМП-3, а також 2 склади боєприпасів.

Нагадаємо, 17 вересня ЗСУ ліквідували ще 230 російських окупантів. Усього від початку повномасштабного вторгнення в Україну втрати країни-агресора становлять 54 480 солдатів.

Також Повітряні сили ЗС України знищили 5 безпілотників ворога та російський гелікоптер Ка-52.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: