У Сватовому на Луганщині ЗСУ знищили 200 окупантів – Гайдай

Читать на русском
18 вересня ЗСУ вдарили по автовокзалу у Сватовому Луганської області. Внаслідок цього було ліквідовано 200 російських загарбників.
Вибух у СватовомуФото – t.me/serhiy_hayday

Внаслідок вибуху у Сватовому Луганської області у будівлі автовокзалу, який стався 18 вересня, загинули сотні російських окупантів.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі телемарафону.

«Сьогодні вночі у Сватовому стався вибух у будівлі, де окупанти зробили собі «готель». І десь близько 200 солдатів російської армії там загинули», – зазначив він.

«Генпрокурор ЛНР» загинув під час вибуху у Луганську – росЗМІРаніше повідомлялося про потужний вибух у приміщенні так званої генпрокуратури в Луганську. Спочатку повідомлялося, що в результаті вибуху є тільки поранені.

Також окупанти на захоплених територіях глушать мобільний зв’язок та інтернет. Таким чином вони хочуть позбавити людей можливості обмінюватися інформацією та брехати про «перемоги на фронті».

Росіяни посилили перевірки людей на вулицях, шукаючи партизанів. Крім того, вони продовжують підготовку до оборони, стягують війська. Однак Гайдай наголосив, що «склади також вибухають і з боєкомплектом будуть певні проблеми».

Нагадаємо, що авіація ЗСУ за минулу добу вдарила по 13 районах зосередження живої сили та техніки росіян на Луганщині. Крім цього, було атаковано три зенітні ракетні комплекси окупантів. До того ж минулої доби Сили оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Михайлівка Друга, Весела Долина, Одрадівка, Мар'їнка, Новомихайлівка та Правдино.

В Луганській області російські загарбники перенесли дату псевдореферендуму на невизначений термін. Окупанти зауважують, що з датою не можна визначитись через події на фронті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: