ЗСУ ударом по будівлі в окупованому Херсоні ліквідували 180 росіян

Читать на русском
Підрозділи Росгвардії та ФСБ п’ять днів розбирали завали та діставали тіла загиблих, намагаючись приховати втрати.
Ілюстративне фотоmil.in.ua

Українському командуванню вдалося підтвердити знищення військовими ЗСУ 180 росіян в Херсоні. Зазначається, що удар українських захисників був завданий тиждень тому.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ на сторінці у Фейсбуці.

«Удар було завдано 10 вересня по будівлі ТОВ «Алкосервіс», де розміщувався особовий склад та військова техніка противника», - йдеться у повідомленні.

Смерть колаборантів у Херсоні, Луганську та Бердянську: хто за цим стоїть та чи є тут слід УкраїниЧи стоїть за масовим винищенням колаборантів 16 вересня Україна, або це результат їхніх внутрішніх чвар – у матеріалі Слово і діло

При цьому, військові заявили, що таким чином вдалося знищити понад 180 російських окупантів у Херсоні. Згідно з інформацією Генштабу, підрозділи Росгвардії та ФСБ п’ять днів розбирали завали та діставали тіла загиблих, намагаючись приховати втрати.

Нагадаємо, напередодні ЗСУ вразили пункт управління окупантів у Херсоні.

Також було завдано удару по будівлях в центрі тимчасово окупованого Херсона, де в цей момент йшла нарада за участю «керівників» міста з-поміж проросійських колаборантів. Дивом вціліли гауляйтери Херсона Кирило Стремоусов та Катерина Губарєва.

Трохи пізніше стався вибух в окупованому Луганську, в будівлі «генеральної прокуратури ЛНР». В результаті детонації вибухового пристрою в кабінеті «генерального прокурора» Сергія Горенка, за повідомленнями пропагандистів, загинув сам колаборант, а також його заступниця, пособниця окупантів Катерина Стегленко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: