ЗСУ на півдні ліквідували понад 60 окупантів та знищили 2 ворожих безпілотники

Читать на русском
ЗСУ на півдні знищили 62 російських окупанта, 5 одиниць ворожої бронетехніки та 2 безпілотники.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

Українські захисники на півдні продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку. У суботу, 17 вересня, було ліквідовано 62 окупанта та 5 одиниць бронетехніки.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Відомо, що ворог намагався проводити штурмові дії за підтримки танків Т-72 та іншої бронетехніки, однак успіху не мав. Окупанти відступили, втративши 2 бойові машини десанту та третину живої сили.

ЗСУ продовжують маневри у 3 районах Херсонщини – ISWКонтрнаступ ЗСУ на Херсонщині продовжують. Українські військові продовжують наземні маневри у 3 районах області.

Крім того, загарбники продовжували аеророзвідку та ракетно-артилерійські обстріли. Також вони завдали 12 авіаударів по позиціях ЗСУ та територіальних громадах вздовж лінії фронту.

У свою чергу, українські військові здійснили 3 удари по окупантам та виконали понад 320 бойових завдань. Зокрема, над Херсонською областю було знищено 2 безпілотних літальних розвідники оперативно-тактичного рівню.

Нагадаємо, 16 вересня ЗСУ ліквідували ще 200 російських окупантів, а також знищили ворожий літак і три крилаті ракети.

Також у Мелітопольському районі в селищі Богатир, де російські загарбники на свої базі розмістили особовий склад та техніку, 17 вересня близько 16:00 пролунало 5 вибухів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: