Командування Повітряних сил розповіло, скільки ЗСУ знищили ворожих цілей за добу

Читать на русском
Винищувальна, штурмова, бомбардувальна авіація Повітряних сил Збройних сил України здійснили близько десяти авіаударів по російських окупаційних військах.
Ілюстративне фото

За добу суботи, 17 вересня, Повітряні сили ЗС України знищили 5 безпілотників ворога та російський гелікоптер Ка-52.

Про це повідомляє прес-служба командування Повітряних сил ЗСУ

«17 вересня на різних напрямках зенітними ракетними підрозділами Повітряних сил знищено п’ять БпЛА оперативно-тактичного рівня та один вертоліт Ка-52», - йдеться у повідомленні командування.

Використання росією іранських дронів може створити проблеми для ЗСУ – ЗМІВикористання росією іранських дронів-камікадзе Shahed-136 на війні може створити проблеми для ЗСУ. Зокрема, через те, що вони відносно маленькі та літають низько, тому їх складно помітити системам ППО.

Як зазначається, винищувальна, штурмова, бомбардувальна авіація Повітряних сил Збройних сил України здійснили близько десяти авіаударів по російських окупаційних військах.

При цьому, завдано вогневого ураження по польових складах боєприпасів, скупченню живої сили та техніки противника, а також і засобах протиповітряної оборони ворога.

Нагадаємо, що авіація ЗСУ за минулу добу вдарила по 13 районах зосередження живої сили та техніки росіян на Луганщині. Крім цього, було атаковано три зенітні ракетні комплекси окупантів.

Раніше у Генштабі повідомили, що всього від початку повномасштабного вторгнення в Україну втрати країни-агресора становлять 54 480 солдатів.

Також згідно з інформацією Інституту вивчення війни, українські військові можуть оточити російські війська, які утримуються довколо Лимана.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: