Експерт назвав удари по дамбі в Кривому Розі частиною нової терористичної стратегії росії

Читать на русском
Ігор Лосєввійськовий експерт

Російські удари по дамбі в Кривому Розі – це цілком усвідомлена частина нової російської терористичної стратегії, якою вони намагаються поставити Україну на коліна та примусити до миру.

Про це розповів військовий експерт та історик Ігор Лосєв у коментарі «Слово і Діло».

«Вони намагаються поставити Україну в надзвичайно важкі, нелюдські умови, щоб населення почало протестувати, виступило з вимогою на будь-яких умовах закінчити війну з росією. Це стратегія тотальної війни» - зазначив він.

Лосєв також зазначив, що росія буде застосовувати таку тактику, допоки не отримає від України міцний удар у відповідь по таких же об'єктах, по яких б'ють російські терористи – тобто, симетричну відповідь.

Російські атаки на ТЕЦ стали такою ж частиною стратегії рф, як удари по ЗАЕС – експертУдари по енергетиці України - частина російської стратегії, яка спрямована на створення в країні зони тотальної гуманітарної катастрофи

«На кожен російський удар повинен бути точно такий же удар у відповідь. Тому, що росія розуміє тільки один закон - закон бумеранга. Як тільки у відповідь на кожну їхню акцію негайно прилітатиме по голові – вони негайно все зрозуміють. А поки у них буде хоч якась надія, що вони зможуть безкарно завдавати Україні болючих ударів, вони будуть продовжувати це робити» – резюмував експерт.

Нагадаємо, що в середу, 14 вересня, в Кривий Ріг прилетіли вісім російських крилатих ракет - метою окупантів були гідротехнічні споруди, ворог хотів створити режим НС в місті. У місті виникли проблеми з водопостачанням, вода почала підтоплювати вулиці.

Президент Володимир Зеленський, коментуючи ситуацію, зазначив, що росія намагається посіяти паніку, створити надзвичайну ситуацію, залишити українців без світла, тепла, води та їжі.

15 вересня росіяни завдали ще два удари по Кривому Рогу. Одна ракета потрапила в промислове підприємство, ще дві прилетіли в гідротехнічну споруду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: