Росія хотіла затопити місто: Зеленський відреагував на удари по Кривому Рогу

Читать на русском
Росія намагається посіяти паніку, створити надзвичайну ситуацію, залишити українців без світла, тепла, води та їжі, сказав президент, коментуючи ворожу атаку на Кривий Ріг.

Росія намагається посіяти паніку, створити надзвичайну ситуацію, залишити українців без світла, тепла, води та їжі.

Про це повідомив у Telegram президент Володимир Зеленський, коментуючи ракетні удари по Кривому Рогу вдень у середу, 14 вересня.

Сама по собі ПРО не зможе захистити від усіх ракет – експертУкраїна отримає систему ППО, яка захищатиме всю країну, але це питання не тільки та не стільки часу, але й технологій

«Країна-терорист продовжує воювати проти мирного населення. Цього разу – ракетні удари по гідротехнічних спорудах та спроба затопити Кривий Ріг. Все, що можуть окупанти – це посіяти паніку, створити надзвичайну ситуацію, спробувати залишити людей без світла, тепла, води та їжі. Чи зможе це нас зламати? Аж ніяк. Чи чекатиме на них справедлива відповідь і відплата? Безперечно, так», - написав глава держави.

Нагадаємо, російські окупанти ввечері 14 вересня вдарили ракетами по Кривому Рогу. Атака сталась під час масової повітряної тривоги.

Пізніше в ОП повідомили, що до Кривого Рогу прилетіли попередньо вісім російських крилатих ракет - метою окупантів були гідротехнічні споруди, ворог хотів створити режим НС у місті.

Зазначимо, після ракетного удару по Кривому Рогу вдень 14 вересня у місті виникли проблеми із водопостачанням. Місцева влада обіцяє оперативно їх усунути.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: