У Кривому Розі підтопленими залишаються більш ніж 70 будинків – ОП

Читать на русском
Через пошкодження гідротехнічних споруд у Кривому Розі після ракетного удару підтопленими залишається 79 житлових будинків.
t.me/V_Zelenskiy_official

Через пошкодження гідротехнічних споруд у Кривому Розі після ракетного удару підтопленими залишається 79 житлових будинків – рівень води в районах, котрі постраждали від ворожої атаки, поступово знижується.

Про це повідомив заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко у Telegram.

«Внаслідок злагоджених дій наших служб вода відходить. Це вже можна спостерігати на прикладі парку Мершавцева. Вчора там максимальний рівень води сягав 190 см, зараз – 65 см. І ця позитивна динаміка спостерігатиметься й надалі», – написав Тимошенко.

Також стало відомо про те, що годину тому було завершено роботу зі встановлення чергового затвору, що вплинуло на обсяг витоку води. Наразі підрозділи ДСНС відкачують воду у чотирьох будинках Інгулецького району, які постраждали, та ще семи будинках Центрально-Міського району.

Заступник голови ОП зазначив, що наразі залишаються підтопленими 79 із 116 приватних житлових будинків та присадибних ділянок.

«Працюємо й там. Роботи щодо ліквідації тривають повним ходом», - додав Тимошенко.

Нагадаємо, російські окупанти вдень 15 вересня завдали нового ракетного удару по Кривому Рогу на Дніпропетровщині.

Ввечері 14 вересня росія випустила вісім крилатих ракет по Кривому Рогу – ціллю були гідротехнічні споруди.

Олексій Арестович вважає, що окупанти своїм ударом планували змити понтонні мости українських військових на річці Інгулець.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: