У Зеленського назвали мету російських ударів по греблі в Кривому Розі

Читать на русском
Арестович зазначив, що такі атаки є ознакою наростання кризи у росіян на даній ділянці фронту.
t.me/V_Zelenskiy_official

Російські окупанти своїм ударом по греблі в Кривому Розі планували змити понтонні мости українських військових на річці Інгулець.

Про це радник Офісу президента Олексій Арестович повідомляє в ефірі «Фейгін Live».

«Вони сьогодні зробили цікаву дію - влупили по греблі в Кривому Розі, очевидно, чекаючи, що по Інгульцю піде хвиля і змиє наші понтони, наші переправи, які наші війська використовують для того, щоб діяти на цьому театрі, переправлятися», - заявив Арестович.

Росія хотіла затопити місто: Зеленський відреагував на удари по Кривому РогуРосія намагається посіяти паніку, створити надзвичайну ситуацію, залишити українців без світла, тепла, води та їжі, сказав президент, коментуючи ворожу атаку на Кривий Ріг.

При цьому, представник ОПУ підкреслив, що іншою метою російської атаки були спроби позбавити Кривий Ріг водопостачання.

«Російська армія далеко не завжди б'є навмисно по критичній інфраструктурі, але вона ніколи не звертає уваги на супутній збиток. Якщо потрібно вбити сто дітей - вони вб'ють для досягнення військових цілей, що ми неодноразово вже бачили. Це саме по собі є державним тероризмом», - додав він.

Арестович зазначив, що такі атаки є ознакою наростання кризи у росіян на даній ділянці фронту.

«Це все виглядає досить симпатично. Я бачу чотири місця, де їх чекають великі неприємності. Тобто, коли угруповання почне валитися, ми ще розріжемо його на чотири частини і доб'ємо», - додав радник ОПУ.

Нагадаємо, що російські окупанти ввечері 14 вересня вдарили ракетами по Кривому Рогу. Атака сталась під час масової повітряної тривоги.

Пізніше в ОПУ повідомили, що до Кривого Рогу прилетіли попередньо вісім російських крилатих ракет - метою окупантів були гідротехнічні споруди, ворог хотів створити режим НС у місті.

Зазначимо, після ракетного удару по Кривому Рогу вдень 14 вересня у місті виникли проблеми із водопостачанням. Місцева влада обіцяє оперативно їх усунути.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: