Харків накрили потужним обстрілом з РСЗВ: мер повідомив деталі

Читать на русском
Російські окупанти вдарили по Харкову з РСЗВ вдень у п'ятницю. Відомо про прильоти у Шевченківському районі. Постраждав дитсадок, також спалахнула пожежа на заправці.
t.me/typical_alekseevkakh

Російські окупанти вдарили по Харкову з РСЗВ вдень у п'ятницю, 9 вересня. Відомо про прильоти у Шевченківському районі. Над містом піднялися стовпи диму.

Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов у Telegram.

У Зеленського пояснили, чому так важливо відбити у росіян Куп'янськ на ХарківщиніЗвільнення Куп'янська у Харківській області. Деокупація міста порушить усю логістику російських військових на Харківському напрямку.

«Потужний обстріл Харкова із РСЗВ. Поки що точно відомо про прильоти у Шевченківському районі. Попередньо постраждав дитсадок та пожежа на одній автозаправці. Щодо постраждалих інформація уточнюється», – написав він.

Після обстрілу у місті знову оголосили повітряну тривогу.

Згодом Терехов уточнив, що ворожі снаряди влучили і у приватні будинки.

«Є влучання у приватні будинки, у деяких із них пожежі. Також прильоти у дитячий будинок творчості та школи, в об'єкт спортивної інфраструктури. Горить дитячий садок у центральній частині міста», - додав він.

Мер закликав усіх харків'ян бути максимально обережними та перебувати в укриттях.

Харківський волонтер Наталія Попова повідомила, що внаслідок удару росіян є постраждалі, серед яких діти.

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 9 вересня інтенсивно завдавали ракетних ударів по Харківщині. Частина ракет вибухнула над російським бєлгородом. Також завдавалися удари з РСЗВ.

У Харкові під обстріл потрапили два райони – Салтівський та Київський. Загинула жінка.

Голова Харківської ОВА заявив, що посилення обстрілів Харкова пов'язане, перш за все, з успіхами ЗСУ, які наразі звільняють область.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: