Російські окупанти обстріляли Харків з РСЗВ, є руйнування

Читать на русском
Під вогнем окупантів - Київський та Салтівський райони обласного центру, а також Чугуївський район в області
Ілюстративне фотоdsns.gov.ua

Російські окупанти в ніч на 9 вересня завдали по Харкову та області удари з реактивних систем залпового вогню. В обласному центрі є прильоти, в області через обстріли загинула жінка.

Про це написав мер Харкова Ігор Терехов, також про обстріл [повідомив](https://t.me/synegubov/4113 керівник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Окупанти, зазнаючи ганебних поразок на фронті, продовжують тероризувати мирне населення Харківщини! У Харкові наносять удари із реактивних систем залпового вогню, зафіксовані влучання у Салтівському районі» - зазначив губернатор, додавши, що в Чугуївському районі також загинула жінка.

Терехов повідомив, що є Прильоти в приватний сектор Київського району.

«Обстріл Київського району. Попадання в приватний сектор. На щастя, без постраждалих, але частково зруйновано кілька домоволодінь. Пожеж немає. Попередньо - обстріл вівся реактивними системами залпового вогню» - написав він.

Нагадаємо, окупанти вранці 8 вересня обстріляли з РСЗВ Немишлянський та Індустріальний райони міста. Один з прильотів був в адміністративну будівлю.

В результаті обстрілу Індустріального району Харкова постраждали п'ятеро людей. Двоє зараз у важкому стані, у трьох – стан середньої тяжкості. Ще дві людини загинули.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: