Окупанти оголосили «евакуацію» з Ізюма, Куп'янська і Великого Бурлука на Харківщині

Читать на русском
Сьогодні, 9 вересня, окупаційна адміністрація Харківської області заявила про евакуацію населення з Ізюма, Куп'янська і Великого Бурлука.
Getty Images

Сьогодні, 9 вересня, окупаційна адміністрація Харківської області заявила про «евакуацію» населення з Ізюма, Куп'янська і Великого Бурлука.

Про це пишуть російські пропагандисти, зокрема ТАСС.

Зазначають, що «евакуацію» проводять через обстріли. Про це заявив так званий голова адміністрації Віталій Ганчев.

У ДБР повідомили про початок фільтраційних заходів у звільненій Балаклії – кого шукаютьУ звільненій Балаклії почали перевіряти інформацію про тих, хто працював із окупантами. Також перевіряють тих, хто може загрожувати нацбезпеці.

«Евакуація» проводиться в Харківській області з Ізюма, Куп'янська та Великого Бурлука, який теж перебуває під «обстрілом», – йдеться в повідомленні.

Жителів вивозять на окуповану частину Луганської області та на територію рф.

Нагадаємо, українські військові ведуть успішний контрнаступ на Харківському напрямку – за три дні вдалося просунутися майже на 50 км. А, за даними розвідки, окремі підрозділи окупантів зазнали значних втрат.

Раніше повідомляли, що для українських військових дуже важливо звільнити місто Куп'янськ, яке є ключовим логістичним вузлом російських окупантів. Після цього можна планувати подальші кроки ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: