Росіяни вночі обстріляли два спальних райони Запоріжжя: що відомо про «прильоти»

Читать на русском
Цієї ночі Запоріжжя знову зазнало ворожих обстрілів. Прильоти зафіксовано у двох районах міста.
Ілюстративне фотоdnepr.info

Сьогодні вночі, 28 серпня, в Запоріжжі прогриміли численні вибухи під час повітряної тривоги в місті та околицях обласного центру.

Про це повідомляє в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

«Цієї ночі Запоріжжя знову зазнало ворожої атаки. «Прильоти» зафіксовано у двох районах міста», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на цей час відомо про п‘ять будинків, які зазнали пошкоджень, та про двох постраждалих людей, які травмувалися уламками скла. Додаткова інформація щодо нічних обстрілів уточнюється.

Нагадаємо, що в ніч на 27 серпня в Запоріжжі повідомили про масові вибухи. За даними від місцевих жителів, за проміжок в десять хвилин прогриміло не менше 10-15 вибухів. Місцеві канали повідомили, що окупанти здійснювали ракетні пуски з південних районів Запорізької області.

Пізніше виявилося, що ракетна атака окупантів була спрямована проти інфраструктурних об'єктів. Росіяни випустили по місту 16 ракет, постраждали один з районів обласного центру, а також передмістя.

У Запоріжжі російськими окупантами повністю зруйновано школу-інтернат в одному з районів міста. По ній прилетіло п'ять російських ракет.

Окрім цього, 24 серпня російські окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю. Ракети потрапили по об'єктах в мінімум одному районі міста. В ту ж ніч в місті знову прогриміли потужні вибухи. Як виявилося, окупанти завдали по місту другий ракетний удар.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: