У Запоріжжі окупанти п'ятьма ракетами знищили школу-інтернат – ЗОВА

Читать на русском
Переважна більшість корпусів навчального закладу в результаті прильотів ракет зруйнована повністю і відновленню не підлягає
Ілюстративне фотоTelegram

В результаті нічного обстрілу Запоріжжя 27 серпня російськими окупантами повністю зруйновано школу-інтернат в одному з районів міста. По ній прилетіло п'ять російських ракет.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух в Telegram.

До війни в школі навчалося понад 200 дітей з усієї Запорізької області. Навчальний рік ще не стартував, тому на момент атаки дітей у навчальному закладі не було, як і викладачів - лише охоронці та керівництво інтернату. Ніхто з них не постраждав.

Переважна більшість корпусів навчального закладу в результаті прильотів ракет зруйнована повністю і відновленню не підлягає, додав Старух.

«Через потужні вибухи були зруйновані класи, а також вибита численна кількість вікон» - повідомив він.

Нагадаємо, що в ніч на 27 серпня в Запоріжжі повідомили про масові вибухи. За даними від місцевих жителів, за проміжок в десять хвилин прогриміло не менше 10-15 вибухів. Місцеві канали повідомили, що окупанти здійснювали ракетні пуски з південних районів Запорізької області.

Пізніше виявилося, що ракетна атака окупантів була спрямована проти інфраструктурних об'єктів. Росіяни випустили по місту 16 ракет, постраждали один з районів обласного центру, а також передмістя.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: