Зеленський у зверненні назвав кількість загиблих на станції Чаплине: «Це наш біль сьогодні»

Читать на русском
Зеленський випустив нове звернення за підсумками 24 серпня, 182-го дня війни проти російських окупантів.
Офіс президента

Президент Володимир Зеленський випустив нове звернення за підсумками Дня Незалежності України, 24 серпня, 182-го дня війни проти російських окупантів. Як зазначив президент, станом на цю хвилину на станції Чаплине – 22 загиблих, з них п'ятеро людей згоріли в машині, загинув підліток, йому було 11 років.

Основне зі звернення українського лідера:

  • Завершується наш головний день, День Незалежності України. Але наша незалежність не завершується і ніколи не завершиться. І 32-й наш День Незалежності буде, і 33-й, і всі наступні, скільки триватиме час на землі. Україна – назавжди. І щодня ставатиме тільки міцнішою. І це розуміють абсолютно всі у світі – від Радбезу ООН до всіх столиць без винятку.

24 лютого фактично пройшов другий всеукраїнський референдум про Незалежність – ЗеленськийПрезидент Володимир Зеленський привітав із Днем Незалежності України. Він заявив, що Україна продовжить боротися із російською агресією до перемоги.

  • Не відступаємо з нашого шляху, боремося, дякуємо всім, хто нас підтримує, дбаємо про нашу державу, зберігаємо нашу єдність – таку ж єдність, як сьогодні, як щодня протягом цих півроку. І жодному ворогу нас не здолати. Немає таких бомб, які можуть стерти свободу, і не буде ніколи таких ракет, які можуть зламати волю народу, що вірить у себе.

  • Чаплине – наш біль сьогодні. Станом на цю хвилину – 22 загиблих, з них п'ятеро людей згоріли в машині, загинув підліток, йому було 11 років, російська ракета зруйнувала його будинок.

  • Пошуково-рятувальні роботи на залізничній станції триватимуть. Обов'язково змусимо окупантів відповісти за все, що вони наробили. І обов'язково викинемо загарбників з нашої землі. Жодної плями цього зла не залишиться в нашій вільній Україні. Пройдемо наш шлях до перемоги! Вона буде!

Нагадаємо, що стало відомо, коли Байден подзвонить Зеленському. Президенти говоритимуть про «референдуми».

Раніше ми повідомляли, які обіцянки за останній місяць дав Зеленський.

Також Зеленський оцінив ймовірність відставки уряду Шмигаля до кінця війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: