Харків не підкориться нечисті, яка не має нічого окрім артилерії та ракет – Зеленський

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський у вівторок, 23 серпня, звернувся до всіх харків’ян з нагоди Дня міста та пообіцяв, що воно ніколи не підкориться російській нечисті.

Президент Володимир Зеленський у вівторок, 23 серпня, звернувся до всіх харків’ян з нагоди Дня міста та пообіцяв, що воно ніколи не підкориться російській нечисті.

«Ви – героїчні люди, героїчне місто. Горде місто. Місто з почуттям власної гідності. Місто, яке вміє себе захищати. Місто, чиї люди вміють об’єднуватися. Охайне місто. Місто, яке незмінно вражає всіх, хто приїжджає й бачить, як харків’яни дбають про свої вулиці та двори навіть тоді, коли переживають жорстокий тиск російських терористів. Сьогодні День Харкова. Зараз нашому Харкову не до свята. Так, Харків пережив багато несправедливості й жорстокості. Але Харків ніколи не буде містом чорних спалених вікон і зруйнованих районів. Харків ніколи не підкориться цій нечисті, яка не має нічого, крім артилерії та ракет», - повідомив глава держави у своєму вечірньому зверененні.

У Харкові на День Незалежності не працюватиме метроХарківський метрополітен змінив графік роботи у зв'язку зі змінами часу комендантської години у Харкові та області 23-25 серпня.

Також президент пообіцяв звільнити від ворога всю Харківську область.

«Ми обов’язково звільнимо всю Харківщину. Ми знайдемо спосіб гарантувати безпеку нашому Харкову. І ми зробимо все, щоб відновити місто. Я обіцяю!», - підсумував президент.

Нагадаємо, російські окупанти 23 серпня знову обстріляли Харків, під артилерійський обстріл потрапив Шевченківський район.

Вранці 23 серпня ворожі воски також обстріляли Харків. Обійшлося без загиблих та постраждалих серед мирних жителів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: