Зеленський: Україна повертається до Криму, щоб забрати своє

Читать на русском
В України попереду дуже важливий тиждень. У тому числі пройде засідання Кримської платформи, цього року це буде особливе засідання
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Цього року в повітрі Криму відчувається, що скоро півострів повернеться в рідну гавань. Російська окупація Криму тимчасова, Україна повертається, щоб забрати своє.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні за підсумками 20 серпня.

«Активно готуємося до нового тижня, дуже важливого для всіх нас, для нашої держави. Попереду - день нашого прапора, день нашої незалежності. Попереду - вшанування ветеранів війни за волю України, попереду Кримська платформа - цього року справді особлива. Цього року буквально в повітрі Криму відчувається, що окупація там тимчасова, а Україна повертається» - запевнив він.

Нагадаємо, в тимчасово окупованому Криму в суботу, 20 серпня, хакери зламали місцеве телебачення і включили звернення президента Володимира Зеленського.

Тим часом в Криму російські гауляйтери і їх поплічники намагаються заборонити людям публічно реагувати на вибухи і прильоти на військові об'єкти на півострові. Зокрема, на те, що в окупованому Севастополі вранці 20 серпня прогримів вибух. Попередньо повідомляється, що безпілотник впав на дах штабу Чорноморського флоту рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: