У Лаврова заявили про «український слід» у підриві доньки Дугіна

Читать на русском
Речниця міністерства закордонних справ росії звинуватила Україну в державному тероризмі та заявила, що Кремль має купу доказів.
eadaily.com

Влада країни-агресора вимагає перевірити причетність українських спецслужб до смерті російської пропагандистки Дар’ї Дугіної.

Про це речниця міністерства закордонних справ країни-агресора Марія Захарова написала у своєму Telegram-каналі.

Як зазначається, Захарова згадала заяви проросійського діяча, «голови Донецької народної республіки» Дениса Пушиліна, який уже звинуватив Україну в замаху на батька загиблої Олександра Дугіна. Вона заявила, що путінські силовики мають перевірити цю версію.

«Якщо підтвердиться український слід, … то треба говорити про політику державного тероризму, що реалізується київським режимом», – повідомляє Захарова.

Вона наголосила, що у росії, уже є купа фактів, зібраних «за ці роки», які начебто підтверджують «терористичну діяльність України».

Нагадаємо, увечері 20 серпня в росії підірвали автомобіль російського пропагандиста, ідеолога «русского мира» Олександра Дугіна. Внаслідок цього загинула його дочка Дар'я, проти якої були запроваджені санкції Великої Британії.

Росіяни одразу почали звинувачу ти Україну в підриві пропагандистки Дар’ї Дугіної. В Офісі президента заперечують причетність до інциденту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: