У Міноборони рф визнали застосування гіперзвукових ракет «Кинджал» проти України

Читать на русском
Шойгу похвалився, що у ракети Кинджал немає аналогів у світі. За його словами, її неможливо ні виявити, ні перехопити.

Країна-агресор росія застосовує у війні проти України гіперзвукові ракети «Кинджал». Станом на сьогодні, 21 серпня, російські військові застосували дані ракети вже тричі.

Про це повідомляє російське видання «РБК», з посиланням на заяву керівника російського військового відомства Сергія Шойгу.

«Вона застосовувалася у нас під час «спеціальної військової операції» тричі. І тричі показала свої блискучі характеристики. Характеристики, яких не має жодна подібна ракета у світі», - заявив він.

В Україні оновили сигнали повітряної тривоги через ядерний шантаж росіїЧерез ядерний шантаж з боку росії деякі територіальні громади ввели кілька сигналів тривоги, що повідомляють про нові види небезпеки.

Згідно з його словами, окупанти використовують ракети «Кинджал» для нанесення ударів по особливо важливих цілях.

При цьому, Шойгу похвалився, що у ракети «Кинджал» немає аналогів у світі. За його словами, її «неможливо ні виявити, ні перехопити».

Напередодні ЗМІ повідомляли, що росія перекинула три надзвукові літаки МіГ-31 з ракетами «Кинджал» на аеродром Чкаловськ Калінінградської області.

Нагадаємо, що у травні росія запустила гіперзвукову ракету поблизу Швеції та Фінляндії.

Раніше СБУ повідомляла, що з 20 ракет, якими рф обстрілює Україну, лише одна спрямована на військові об'єкти.

Також російські війська вночі 21 серпня обстріляли Миколаїв ракетами С-300 - під ударом ворога опинилось підприємство та околиці міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: