Шойгу віддав наказ окупантам атакувати Україну на всіх напрямках

Читать на русском
Керівник військового відомства рф Сергій Шойгу віддав наказ силам вторгнення в Україну про наступ на всіх ділянках фронту.
Українська правда

Керівник військового відомства рф Сергій Шойгу віддав наказ силам вторгнення в Україну про наступ на всіх ділянках фронту.

Про це йдеться на сайті міноборони росії.

Відомо, що наказ Шойгу віддав після інспекції угруповань військ «Південь» і «Центр». Він дав необхідні вказівки щодо подальшого нарощування дій угруповань на всіх операційних напрямках.

Кремль готується до затяжної війни з наміром захопити більшу частину України – аналітикиНещодавні заяви Патрушева підтверджують, що мета росії – захопити не лише Донбас, а набагато більшу частину України та знищити її суверенітет.

«Голова російського військового відомства дав необхідні вказівки щодо подальшого нарощування дій угруповань на всіх операційних напрямках з метою виключення можливості київського режиму завдавати масованих ракетних та артилерійських ударів по цивільній інфраструктурі та жителям населених пунктів Донбасу та інших регіонів», – додають в повідомленні.

Нагадаємо, російські військові минулої доби намагалися вести наступ у напрямку Доломітне – Новолуганське та Доломітне – Семигір'я, але просунутися не змогли і були змушені відійти. Після перегрупування відновили наступ на Вуглегірську ТЕС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: