З 20 ракет, якими рф обстрілює Україну, лише одна спрямована на військові об'єкти – СБУ

Читать на русском
З 20 ракет, які рф випускає по Україні, тільки одна направлена на військовий об'єкт, усі інші летять в об'єкти цивільної інфраструктури.
Getty Images

З 20 ракет, які рф випускає по Україні, тільки одна направлена на військовий об'єкт, усі інші летять в об'єкти цивільної інфраструктури.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

«За шість місяців повномасштабної війни світ побачив звіряче обличчя кремля – тисячі загиблих українців, знищені домівки, діти, які втратили своїх батьків», – йдеться в повідомленні.

Лише кожен 20-й ракетний удар рф був завданий по військовому об’єкту, решта 19 – влучали у житлові будинки, школи, лікарні та університети. СБУ наголошує, що Україна не забуде і не пробачить жоден кривавий злочин російських окупантів і запевняє, що вони понесуть справедливе покарання.

В Україні оновили сигнали повітряної тривоги через ядерний шантаж росіїЧерез ядерний шантаж з боку росії деякі територіальні громади ввели кілька сигналів тривоги, що повідомляють про нові види небезпеки.

Нагадаємо, російські окупанти у ніч на 21 серпня випустили п’ять ракет «Калібр» по Одеській області. Дві з них збила українська система ППО.

Крім цього, окупанти обстріляли Миколаїв ракетами С-300 - під ударом ворога опинилось підприємство та околиці міста.

По Харківщині росіяни вночі 21 серпня били ракетами з Бєлгорода. Внаслідок обстрілу в селищі Рогань поранення отримали двоє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: