У Зеленського допускають ракетні удари по містах на День Незалежності

Читать на русском
Росіяни люблять прив'язувати провокації до різних дат - не виключено, що ворог битиме крилатими ракетами по містах країни на День Незалежності.

Росіяни люблять прив'язувати провокації до різних дат - не виключено, що ворог битиме крилатими ракетами по містах країни на День Незалежності.

Про це повідомив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону у неділю, 21 серпня.

«Росія – це архаїчна держава і вона прив'язує свої дії до певних дат... Вони (росіяни – ред.) ненавидять нас, тому спробують 23 та 24 серпня збільшити кількість обстрілів крилатими ракетами певної низки наших міст. Безумовно, Київ буде у цьому переліку. Пам'ятаємо ці «потужні» промови про те, що вони через три дні йдуть маршем Хрещатиком у Києві і таким чином покажемо, чому «руський мір» набагато сильніший, ніж український», - пояснив Подоляк.

Експерт пояснив, про що може свідчити зменшення інтенсивності ракетних обстрілів рфВійськовий експерт пояснив, чи може росія посилити інтенсивність обстрілів на День Незалежності України.

Раніше Зеленський повідомив, що наступного тижня українцям слід бути вкрай уважними та обережними, оскільки країна-терорист росія може зробити щось особливо гидке та жорстоке, приурочивши це до Дня Незалежності України.

За даними МВС, штурму Києва або наступу російської армії на День Незалежності України не передбачається. Але окупанти могли підготувати інші «сюрпризи», зокрема ракетні удари.

Наступної середи Україна відзначатиме 31-й День Незалежності. Зазвичай у це державне свято українці отримують додатковий вихідний, але через воєнний стан його не буде.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: