Уряд схвалив бронь для військовозобов'язаних із органів держвлади – законопроєкт

Читать на русском
Законопроєктом передбачено визначення умов, за яких військовозобов’язані, які працюють в органах державної влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях, підлягають бронюванню.
AgroPolit.com

Уряд України у п'ятницю, 19 серпня, схвалив проєкт Закону «Про внесення змін до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час».

Про це повідомляє постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Законопроєктом передбачено визначення умов, за яких військовозобов’язані, які працюють в органах державної влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях, підлягають бронюванню», - написав Мельничук.

Водночас, у законопроєкті пропонується доповнити перелік військовозобов’язаних, які не підлягають призову на військову службу під час мобілізації та які можуть бути призвані на військову службу за їхньою згодою, військовозобов’язаними, заброньованими на період мобілізації та на воєнний час за органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування та за підприємствами, установами, організаціями.

Нагадаємо, що Верховна рада схвалила пропозицію президента продовжити термін воєнного стану та мобілізації в Україні на 90 днів.

Напередодні Резніков розповів, хто зараз потрібен українській армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: