У Маріуполі почалася прихована мобілізація

Читать на русском
Жителям Маріуполя приходять смс із пропозицією вступати на військову службу за контрактом до збройних сил. Насправді, заявили у міськраді, людей просто збирають та відправляють на фронт як гарматне м'ясо.

В окупованому росією Маріуполі почалася прихована мобілізація. Жителям міста почали надходити смс-повідомлення з пропозицією вступити до «нового підрозділу на військову службу за контрактом до збройних сил».

Про це повідомляє міськрада.

У смс-повідомленнях йдеться, що грошове забезпечення становитимуть 200-300 тисяч рублів на місяць, за довідкою пропонують звертатися до найближчих військкоматів.

«Насправді людей просто збирають та відправляють на фронт. Як це робили у Донецьку. Це свідчить про те, що у російських окупантів не все так добре на фронті, як вони це намагаються показати по своїм пропаганд-каналам. Вони бояться контрнаступу ЗСУ та готові використовувати жителів окупованих територій у якості гарматного м'яса, аби прикрити свої позиції», – заявили у міськраді та закликали маріупольців не вестись на такі пропозиції та виїжджати з міста.

Нагадаємо, за інформацією української розвідки, на окупованому Донбасі з 1 серпня розпочалася нова хвиля примусової мобілізації.

У Маріуполі окупанти тим часом готують самосуд над українськими військовими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: