На Херсонщині російські десантники провалили розвідку боєм позицій ЗСУ

Читать на русском
Підрозділами ЗСУ при виконанні вогневих завдань знищено 15 солдатів противника, один протитанковий ракетний комплекс, а також шість одиниць автомобільної техніки.
Ілюстративне фото

Російські загарбники силами десантно-штурмового взводу намагалися провести розвідку боєм позицій ЗСУ в районі Білої Криниці на окупованій Херсонщині, але зазнали поразки і відступили.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

Як зазначається, у вівторок, 16 серпня, українська авіація на південному напрямку атакувала черговий ворожий опорний пункт і райони зосередження живої сили, озброєння і техніки росіян біля Правдиного, Архангельського, Ольгиного, Білогірки, Новопетрівки.

Ворог може «привітати» з Днем Незалежності України ракетами – ЗСУУкраїна має бути готовою до ракетних ударів з боку Білорусі, у тому числі й на День Незалежності. Нині росія там нарощує своє озброєння.

Ракетно-артилерійськими підрозділами при виконанні вогневих завдань знищено 15 солдатів противника, один протитанковий ракетний комплекс, а також шість одиниць автомобільної техніки.

Варто зазначити, що напередодні біля Осокорівки на Херсонщині російська ДРГ намагалася зайти до тилу Збройних сил України.

Нагадаємо, що ЗСУ за день шість разів змусили росіян відступити на Луганщині.

Рагіше голова Донецької ОВА Павло Кириленко прокоментував провал російських планів на Донбасі. Наразі російські окупанти зосереджують основні зусилля на витісненні наших військ із Донецької області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: