Командування окупантів тікає до Мелітополя після підриву мостів на Херсонщині – мер міста

Читать на русском
Керівники окупантів передислокується в Мелітополь, адже це найближча точка до Криму, і звідти вони хочуть вести хоч якесь командування.
Ілюстративне фотоChas.News

Керівний склад російської окупаційної армії тікає до захопленого Мелітополя на Запоріжжі після масово підриву мостів у Херсонській області.

Про це повідомляє мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону.

Напередодні голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що керівний склад окупантів масово відступає з правого берегу Херсонської області.

«Якраз після слів Віталія всі повідомляють про те, що вони передислокуються до міста Мелітополя. Тож наші сили опору, партизанський рух, будуть раді їх зустрічати», - повідомляє мер Федоров.

Очільник тимчасово окупованого міста зазначив, що керівники окупантів передислокується в Мелітополь, адже це найближча точка до Криму, і звідти вони хочуть вести «якесь командування». Наразі мелітопольці намагаються встановити, хто саме з росіян перебрався у місто, щоб передати цю інформацію українським спецслужбам.

Федоров зазначив, що переміщення командування окупантів на лівий берез Дніпра - це гарний знак.

Нагадаємо, що у неділю, 14 серпня, ЗСУ знову обстріляли Антонівський міст біля окупованого Херсона.

Також нагадаємо, що у Херсонській області в окупантів почалася паніка після нещодавніх ударів ЗСУ по Антонівському та Каховському мостах - росіяни масово вивозять свої родини з цих територій.

Раніше ми повідомляли, що протягом останніх тижнів рф перекинула з Донбасу та Криму на південь велику кількість живої сили. Йдеться про дев'ять російських підрозділів чисельністю 500-800 осіб. Завдяки підкріпленню, загальна кількість російських військ у цьому районі перевищила 25 тисяч військовослужбовців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: