Серпень стане для Херсона вирішальним місяцем – депутат

Читать на русском
Останніми днями російські окупанти активізували роботу авіації в області, продовжують тероризувати місцевих жителів, насаджують свої фантики-рублі
Ілюстративне фотоradiosvoboda.org

Наступні два тижні серпня будуть вирішальними в питанні звільнення Херсона від російських окупантів. Росіяни чують, що земля горить у них під ногами та намагаються активізувати зусилля з утримання міста.

Про це написав депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань у своєму Facebook.

Хлань нагадав, що в останні дні російські окупанти активізували роботу авіації в області, продовжують тероризувати місцевих жителів - проводять обшуки, насаджують свої нічого не варті фантики-рублі, погрожують звільненнями, допитами, репресіями. Також окупанти планують розгорнути пропагандистську мережу для мовлення на території області.

Україна перехопила у росії стратегічну ініціативу у війні – АрестовичРосійська армія втратила ініціативу і попереду її чекають дуже нелегкі часи. Може трапитися, що багато територій України звільнять без бою

При цьому в області не вистачає ліків, їжі, люди продовжують евакуюватися на територію, контрольовану ЗСУ, а окупанти звіріють. Через знищені Мости підвезення для них капітально скоротилося - потужностей переправ не вистачає. А українські війська продовжують винищувати росіян, як скажених собак.

«І так у всьому - ліплять картинку, але і то виходить невміло і погано. Подобається тільки поодиноким колаборантам, але і тих росія кине, як завжди це робить з усіма. Але партизани продовжують боротьбу і фіксують кожен факт зради. Тим, хто перейшов на бік ворога в Україні більше місця не буде... Будуть лізти, складати - ми вбивати й руйнувати їхні запаси. Поки вони не відчують дефіцит, а це обов'язково станеться. Санкції працюють, зброя наших партнерів приходить, рух опору зростає. Будемо чекати, що новий тиждень принесе нам нові перемоги та багато хороших мертвих орків» - резюмував депутат.

Нагадаємо, що керівний склад російської окупаційної армії тікає до захопленого Мелітополя на Запоріжжі після масового підриву мостів у Херсонській області.

Крім цього, в Херсонській області в окупантів почалася паніка після недавніх ударів ВСУ по Антонівському і Каховському мостах - вороги масово вивозять з цих територій свої сім'ї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: