У Херсоні окупанти проводять нічні рейди, шукають партизанів

Читать на русском
У Херсоні російські військові продовжують проводити нічні рейди та затримання. Таким чином загарбники хочуть примусити місцевих до співпраці.
Укрінформ

У Херсоні російські військові продовжують проводити нічні рейди та затримання. Таким чином загарбники хочуть примусити місцевих до співпраці.

Про це в етері телемарафону заявив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

За словами посадовця, такі рейди росіяни проводять не вперше. Загарбники намагаються залякати жителів та примусити їх до співпраці.

«У Херсоні багато російських загарбників – це і співробітники фсб, росгвардії, і вони нервують на тлі того, що ЗСУ контролюють логістичні шляхи. Тому ворог тероризує мирне населення, проводячи нічні обшуки та затримання», – розповів Соболевський.

Він також зауважив, що окупанти шукають учасників руху опору, партизан і тих, хто допомагає ЗСУ інформаційно. Крім того, інтерес для них становлять учителі, керівники навчальних закладів, лікарі – люди, які відмовляються від співпраці з ворогом.

Нагадаємо, українські захисники у ніч на неділю, 14 серпня, вкотре вдарили по Антонівському мосту в окупованому Херсоні. Наразі встановлюється, чи можуть окупанти перевозити через нього техніку.

Варто зазначити, що у Херсонській області в окупантів почалася паніка після нещодавніх ударів ЗСУ по Антонівському та Каховському мостах - росіяни масово вивозять їхні родини з цих територій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: