Знищено ще один склад боєприпасів росіян на Херсонщині

Читать на русском
Українські військові минулої ночі знищили склад боєприпасів російський військ у Херсонській області.
ілюстративне фото

Українські військові минулої ночі знищили склад боєприпасів рф у Херсонській області.

Про це повідомила керівник об'єднаного пресцентру Сил оборони ОК Південь Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону у п'ятницю вранці.

Розвідники Нацгвардії знищили склад боєприпасів російських спецпризначенцівУ четвер, 11 серпня, розвідники Нацгвардії та артилеристи атакували підрозділ спецпризначенців росії - було знищено їхній склад боєприпасів.

«За цю ніч у нас досягнення – ще один склад боєприпасів біля селища Веселе (Херсонська область – ред)… Ще знищено 11 рашистів», - сказала Гуменюк.

За її словами, російські окупанти підтягують резерви та сили, але поки що у їхніх діях не спостерігається готовність до атак.

«Водночас ми маємо можливість знищувати їхні опорні пункти. Їхня тактика дій залишається такою ж підступною - вони використовують ракетно-артилерійські обстріли мирних населених пунктів для того, щоб забезпечувати максимальний психологічний тиск», - зазначила Гуменюк.

Нагадаємо, цієї ночі окупанти намагалися атакувати портову структуру Миколаєва, знову обстріляно Нікополь, Марганець, там є постраждалі та великі руйнування.

Напередодні вдень було знищено ще три БМП ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: