Найближчим часом на фронті можна очікувати гострих подій – представник розвідки

Читать на русском
В українській розвідці прогнозують гострі події на фронті найближчим часом. Загалом, серпень та вересень будуть дуже важливими місяцями.

Найближчим часом по всій лінії фронту можна очікувати гострих подій. Серпень та вересень загалом будуть надзвичайно важливими місяцями для подальшого розвитку подій у війні.

Про це в ефірі телемарафону розповів представник пресслужби Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

В ОПУ прокоментували сценарій із закінченням війни не на умовах УкраїниПоразка у війні з росією означатиме кінець української державності, адже росія згодна лише на повне знищення України. Суспільство має це розуміти, сказав Подоляк.

«Глобальні стратегічні завдання путіна як людини, яка маніакально ненавидить Україну, не змінилися. Але за весь час проведення повномасштабного наступу та російської агресії росія все далі від досягнення цих цілей. Продовжується повномасштабне вторгнення, та майже по всій лінії зіткнення ми бачимо активні бойові дії. Зрозуміло, про те, що росія виведе свої війська з території України, вони говорити поки не готові. Але Україна звільнятиме всі свої території, захоплені ворогом. Найближчим часом, звісно, будуть гострі події на всьому фронті. І йдеться не лише про прив'язку до якихось дат – зараз багато говорять про День Незалежності, хоча цей фактор треба враховувати», – сказав Юсов.

Представник розвідки зазначив, що серпень та вересень будуть «надзвичайно важливими» періодами для подальшого розвитку бойових дій на всьому фронті.

Нагадаємо, міністр оборони Олексій Резніков вважає реальним закінчити війну з росією до кінця цього року.

За словами Андрій Єрмака, якщо бойові дії продовжаться до зими, то українським військовим буде все важче повертати території.

Раніше генерал-майор ЗСУ спрогнозував, коли Україна зможе святкувати перемогу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: