Зеленський назвав одну з умов для якнайшвидшого закінчення війни з росією

Читать на русском
За минулу добу окупанти втратили десять бойових літаків, а також нові склади з боєприпасами, бронетехніку, особовий склад, логістичні маршрути та багато іншого
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Однією з основних умов якомога швидшого завершення війни з росією є завдання масштабних втрат російській армії.

Про це розповів президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні за підсумками 10 серпня.

«Це питання, яке турбує абсолютно всіх: коли закінчиться війна? Хтось каже - ще місяці, хтось каже рік, хтось навіть більше. Але питання про час насправді безпосередньо залежить від питання про втрати, які понесе росія. Чим більше буде втрат в окупантів, тим швидше ми можемо звільнити нашу землю і гарантувати безпеку Україні. Ось про це варто думати всім, хто захищає нашу державу і допомагає Україні: як завдати окупантам найбільші втрати, щоб меншим був час війни. Якщо майже 43 тисячі загиблих російських солдатів не переконують російське керівництво, що їм треба шукати, як вийти з війни, значить, потрібно більше боротися, більше результатів, щоб переконати» - зазначив він.

Зеленський нагадав, що за минулу добу окупанти втратили десять бойових літаків, а також нові склади з боєприпасами, бронетехніку, особовий склад, логістичні маршрути та багато іншого.

Нагадаємо, реальні втрати росії на війні з Україною можуть становити цифру, у два рази більшу, ніж та, яку публікує Генеральний штаб Збройних сил України. У Пентагоні вважають, що близько 70-80 тисяч одиниць особового складу російської армії були ліквідовані ЗСУ в ході вторгнення.

Російська армія за останню добу втратила 160 військових, найбільше на Донецькому напрямку. Загальна кількість вбитих в Україні окупантів становить 42800 одиниць особового складу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: