Авіація ЗСУ завдала ударів по скупченню техніки ворога: скільки знищено

Читать на русском
Під прикриттям винищувальної авіації, Повітряні сили ЗСУ завдали ударів по опорних пунктах, танкових колонах, позиціях реактивних систем залпового вогню, переправах та скупченню живої сили й техніки окупантів.
АрміяInform

Льотчики Повітряних сил ЗСУ завдали ударів по скупченню живої сили і техніки російських військових. Знищено близько десятка загарбників та близько п’ятнадцяти бойових машин піхоти.

Про це Міністерство оборони України повідомляє у Фейсбуці.

Зазначається, що під прикриттям винищувальної авіації, Повітряні сили ЗСУ завдали ударів по взводних та ротних опорних пунктах, танкових колонах на марші, позиціях реактивних систем залпового вогню, переправах та скупченню живої сили й техніки російських військових.

«Українські штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24М знищили близько десятка загарбників та близько 15 їх БМП», - йдеться у повідомленні.

Залужний: П'ята частина російського угруповання в Україні вже розгромлена ЗСУВтрати російських окупантів в живій силі та техніці вражають - вже п'ята частина російського угруповання, залученого до війни в Україні, розгромлена

Варто зазначити, що за останню добу ще 200 російських військових було ліквідовано в Україні, найбільше на Донецькому напрямку. Загальні втрати рф, починаючи з 24 лютого, становлять 43 тисячі 750 осіб.

Нагадаємо, що напередодні під удар ЗСУ потрапив штаб російських найманців з приватної військової компанії «Вагнера» на Луганщині.

Також у понеділок, 15 серпня, у селищі Тернова Харківської області підрозділ «Азов» знищив контрольно-спостережний пункт росіян, склад з боєприпасами та ліквідував сімох окупантів.

Окрім цього, протягом 13 серпня на кількох оперативних напрямках ударна авіація Повітряних сил ЗСУ завдала до десяти групових авіаударів по позиціях окупаційних військ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: