Розвідка опублікувала дані російських цивільних льотчиків, які вбивають українців

Читать на русском
До російської військової агресії проти України залучені льотчики та авіаційний персонал російських державних авіакомпаній.
gur.gov.ua

До російської військової агресії проти України залучені льотчики та авіаційний персонал російських державних авіакомпаній.

Про це розповідає українська розвідка.

«Екіпажі літаків Ан-124-100 та Ил-76 МД неодноразово здійснювали перевезення особового складу, озброєння та військової техніки для участі у війні проти народу України», – йдеться в повідомленні.

РФ використовує ППО для наземних атак через брак спеціальних ракет: у розвідці розповіли, чим це може загрожуватиРосії не вистачає ударних ракет, тому вона використовує ППО для наземних атак. Проте існує висока ймовірність того, що ця зброя не потрапить у ціль і спричинить жертви серед цивільного населення.

У соціальних мережах та приватних розмовах, льотчики висловлюють невдоволення своєю участю у забезпеченні бойових дій. Вони жаліються на неможливість для себе та членів родин виїхати за кордон та обговорюють притягнення їх до відповідальності та покарання за воєнні злочини після поразки росії.

Українські розвідники оприлюднили список воєнних злочинців – працівників підприємства «Державна авіакомпанія «224 літний загін».

Нагадаємо, керівництво російської окупаційної армії погрожує відправляти у концтабір в так званих «Л/ДНР» тих військових, хто відмовляється від участі у бойових діях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: