Авіація ЗСУ вдарила по опорному пункту і скупченню окупантів біля Андріївки

Читать на русском
Українська авіація завдала ударів опорному пункту і скупченню окупантів в районі Андріївки та Брускинського в Херсонській області.
facebook.com/GeneralStaff.ua

Українська авіація завдала ударів по опорному пункту і скупченню окупантів в районі Андріївки та Брускинського в Херсонській області.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

Авіація ЗСУ 11 серпня завдала два удари. Зокрема, по опорному пункту ворога недалеко від Андріївки та по скупченню ворожих сил і техніки біля Брускинського.

«Ракетно-артилерійські підрозділи в рамках виконання вогневих завдань за добу знищили 19 окупантів, 4 одиниці броньованої та автомобільної техніки та ще 1 склад боєприпасів у Бериславському районі Херсонської області», – зазначають у повідомленні.

Також відомо, що в напрямку українських позицій та звільнених населених пунктів окупантами було завдано вісім ударів вертольотами, чотири удари штурмовою авіацією. З боку ЗСУ втрат немає. В Березнегуватому поранення отримав місцевий житель.

Нагадаємо, у четвер, 11 серпня, розвідники Нацгвардії та артилеристи атакували підрозділ спецпризначенців росії – було знищено їхній склад боєприпасів.

Цього ж дня українські військові знищили одразу три БМП з легкого безпілотника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: