У Британії прокоментували вибухи на російському аеродромі в Криму: Що завгодно, але не випадковість

Читать на русском
Крим - це Україна, відповідно, окупаційна російська авіабаза в Криму стає абсолютно законною ціллю для українських військових
Фото з місця подійСкриншот

Попри те, що Велика Британія поки що достеменно не з'ясувала причини вибухів на російському аеродромі в тимчасово окупованому Криму, версія росії є брехливою і не витримує жодної критики.

Про це заявив Міністр оборони Великобританії Бен Уоллес в коментарі BBC.

За один день вибухи в Криму лунали у трьох місцях – військовий журналістПолковник ЗСУ, колишній прессекретар Генштабу повідомив, що за один день вибухи були на трьох військових об'єктах Криму.

«Таке явно не буває від кинутого недопалка» - іронічно прокоментував він офіційну російську версію про недбалість. При цьому міністр зазначив, що також вважає малоймовірним удар Збройних сил України із застосуванням західного озброєння.

Також Уоллес нагадав, що Крим - це Україна, відповідно, окупаційна російська авіабаза в Криму стає абсолютно законною ціллю для українських військових.

Нагадаємо, напередодні в окупованому Криму вперше за час повномасштабної війни пролунали вибухи на військовому об'єкті. Офіційно росія наполегливо відмовляється зізнаватися в безсиллі своєї ППО і заперечує можливе попадання ракет.

У Міноборони України чітких коментарів не надали, іронічно нагадавши про «правила пожежної безпеки та заборону куріння в невстановлених місцях». Сьогодні вранці у зведенні Генштабу про втрати росіян була згадка про дев'ять знищених літаків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: