Одяг із бавовни дуже гігієнічний: в Міноборони відреагували на вибухи в Криму

Читать на русском
Міноборони України не може встановити причини займання на території аеродрому «Саки» в районі Новофедорівки в окупованому Криму.

Міноборони України не може встановити причини займання на території аеродрому «Саки» в районі Новофедорівки в окупованому Криму.

Про це йдеться у заяві заступника міністра оборони Ганни Маляр.

«Міноборони України не може встановити причину займання, проте вкотре нагадує про правила пожежної безпеки та заборону куріння у невстановлених місцях», - сказала вона.

Вибухи у Криму: туристи масово залишають Новофедорівку, на дорогах пробкиІз села Новофедорівка в окупованому Криму після вибухів масово їдуть туристи, на дорогах затори.

За її словами, факт пожежі може використовуватись росією в інформаційній війні.

«Не виключаємо, що окупанти «випадково» знайдуть якісь характерні «шеврони», «візитку» або навіть «ДНК», - додала Маляр.

«Принагідно звертаємо увагу, що одяг з бавовни дуже гігієнічний», - підсумувала Маляр.

Нагадаємо, сьогодні, 9 серпня, у селі Новофедорівка в окупованому Криму пролунали кілька вибухів поряд з авіабазою російських військових.

У міноборони Росії повідомили, що вибухи на території аеродрому «Саки» в районі населеного пункту Новофедорівка в Криму сталися внаслідок «детонації кількох авіаційних боєприпасів».

Пізніше стало відомо про одну жертву внаслідок вибухів та п'ятьох постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: