У Криму окупанти на два тижні запровадили високий рівень «терористичної небезпеки»

Читать на русском
Кремлівський ставленик Аксьонов наголосив, що ці заходи запроваджено для забезпечення безпеки та антитерористичної захищеності Криму та громадян.
фото: ВВС

У вівторок, 9 серпня, в окупованому росією Криму оголосили високий рівень «терористичної небезпеки» строком на два тижні, до Дня незалежності України.

Про це повідомляє кремлівський ставленик на посаді «голови Криму» Сергій Аксьонов.

Як заявив Аксьонов, в Криму з 9 серпня до 24 серпня діятиме високий («жовтий») рівень терористичної небезпеки у низці районів та на стратегічних об'єктах.

Зокрема, з 20:00 вівторка 9 серпня до 20:00 середи 24 серпня він діятиме на території міських округів Армянськ, Джанкой, Красноперекопськ та Джанкойського та Красноперекопського районів. А також діятиме на об'єктах Міністерства транспорту, Міністерства житлово-комунального господарства, Міністерства охорони здоров'я, Міністерства палива та енергетики, Міністерства промислової політики, Державного комітету з водного господарства та меліорації.

Війна проти України почалася з Криму і ним має закінчитися – звернення ЗеленськогоЗеленський випустив нове звернення за підсумками 9 серпня, 167-го дня війни проти російських окупантів.

Кремлівський ставленик наголосив, що ці заходи запроваджено для забезпечення безпеки та антитерористичної захищеності Криму та громадян.

«Цей захід є виключно профілактичним, оскільки ситуація у регіоні перебуває під повним контролем виконавчих органів державної влади та органів місцевого самоврядування», – повідомляє Аксьонов.

Нагадаємо, сьогодні, 9 серпня, у селі Новофедорівка в окупованому Криму пролунало кілька вибухів поряд з авіабазою російських військових.

У міноборони росії повідомили, що вибухи на території аеродрому «Саки» в районі населеного пункту Новофедорівка в Криму сталися внаслідок «детонації кількох авіаційних боєприпасів».

Пізніше стало відомо про одну жертву внаслідок вибухів та п'ятьох постраждалих.

Також в українському Міноборони повідомили, що не можуть встановити причину вибухів і жартома нагадали про правила пожежної безпеки та заборону куріння в невстановлених місцях.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: