У МЗС розповіли, навіщо рф поширює фейки про «контрабанду зброї» Україною

Читать на русском
Країна-агресор поширює фейк про нібито нецільове використання Україною наданої західними пертнерами зброї з метою зірвати її подальші постачання.

Країна-агресор поширює фейк про нібито нецільове використання Україною наданої західними пертнерами зброї з метою зірвати її подальші постачання.

Про це повідомив представник МЗС Олег Ніколенко у Twitter.

«Скоро буде багато сюрпризів»: в ОПУ налаштовані переламати хід війниГолова ОПУ Андрій Єрмак пообіцяв, що Україна переламає хід війни та анонсував багато сюрпризів для окупантів.

«Оскільки наші партнери обіцяють збільшити військову допомогу, а російські війська зазнають ще більших втрат, росія поширює фейкові новини про нецільове використання наданої Україні зброї. Не дайте ввести себе в оману. Вони роблять це, аби зірвати постачання озброєнь, які відіграють вирішальну роль у визволенні території України», – написав Ніколенко.

Нагадаємо, голова Міноборони Олексій Резніков відкинув звинувачення у контрабанді зброї з України.

19 липня у Раді створили спеціальну комісію для контролю за використанням західної зброї.

У МЗС України повідомляли, що основна проблема з постачанням зброї – це графік. Україні потрібно отримувати озброєння оперативніше.

Також нагадаємо, що посли Євросоюзу схвалили сьомий пакет санкцій проти росії. До нього ввійшла і заборона на імпорт золота та золотих прикрас із росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: