Зеленський відреагував на російський фейк про своє «погіршення здоров'я»

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський прокоментував фейк, який поширили хакери – що він нібито перебуває у реанімації.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський прокоментував фейк, який поширили хакери, про нібито поганий стан його здоров'я і що він перебуває у реанімації.

Відповідне звернення президент записав у своєму кабінеті і виклав в Instagram.

ЦПД РНБО спростував нові головні фейки російської пропаганди – деталіСеред головних фейків - артилерія, яка нібито розміщена ЗСУ в міській лікарні Костянтинівки на Донеччині.

«Сьогодні росія запустила чергові фейки, що держава не керується президентом Зеленським, тому що він перебуває у лікарні, точніше, у реанімації через свій тяжкий стан здоров'я. Так ось, я перебуваю в кабінеті. Таким дужим, як зараз – я ніколи не почувався. І погана новина для вас усіх, хто запускає такі фейки: я не один, нас таких 40 мільйонів. І при всій повазі до похилого віку, але 44 – це не 70 (років – ред.). Слава Україні!», – сказав Зеленський.

Нагадаємо, українські радіостанції холдингу TAVR Media сьогодні, 21 липня, зазнали кібератаки. В ефірі з'явилося повідомлення про те, що президент Володимир Зеленський нібито перебуває у реанімації, а обов’язки глави держави виконує Руслан Стефанчук.

Це вже не перший фейк, який запускає росія з початку війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: