Медведєв написав про «кінець парадів суверенітетів» і намір рф повернути «втрачені» території: у політика заявили, що його зламали

Читать на русском

На сторінці Медведєва у ВК було опубліковано пост із намірами росії продовжувати загарбницькі війни та з планами щодо Грузії та Казахстану. Пост був видалений, у політика заявили, що сторінку зламали.

На сторінці заступника голови ради безпеки рф Дмитра Медведєва у «ВКонтакте» з'явився запис, в якому йдеться про «кінець парадів суверенітетів» колишніх країн СРСР і намір росії повернути «втрачені» території.

Скрини посту опублікувала Ксенія Собчак.

Порівняв себе з Петром I: путін заявив, що роль росії полягає у «поверненні» територійПутін вважає, що роль сучасної росії – повертати та зміцнювати суверенітет та території, як колись робив Петро Перший.

«Ні в кого не повинно залишитися сумнівів, що фатальна помилка, що сталася на початку дев'яностих, буде виправлена, жодних парадів суверенітетів більше ніколи не буде і всі народи, які колись населяли великий і могутній Радянський Союз, знову житимуть разом у дружбі та взаєморозумінні. І для цього ми не пошкодуємо ні сили, ні коштів. І ми вже почали рухатися цим шляхом. Після звільнення Києва та всіх територій Малоросії від банд націоналістів, які проповідують придумане ними ж українство, Русь знову стане єдиною, могутньою та непереможною, як і тисячу років тому за часів Давньоруської держави. Після цього, під єдиною рукою москви, на чолі зі слов'янським народом, ми підемо в наступний похід для відновлення кордонів нашої батьківщини», – йшлося у пості.

У тексті також говорилося, що до 1801 року такої країни, як Грузія, не існувало, і вона з'явилася тільки в межах російської імперії: «Північна і Південна Осетії, Абхазія і території Грузії, що залишилися, можуть бути об'єднані тільки в складі єдиної держави з росією».

А Казахстан був названий «штучною державою» та «колишньою російською територією». Згадувалося і переселення різних етнічних груп, що «можна класифікувати як геноцид росіян». «Ми не маємо наміру закривати на це очі. Поки туди не прийдуть росіяни, порядку не буде», — йшлося наприкінці посту.

Помічник Медведєва заявив РИА Новости, що сторінку політика зламали, і з тими, хто публікував посаду, «розберуться адміністрація соцмережі та ті, кому належить».

Навіть якщо сторінку в соцмережі було зламано, Медведєв все одно відомий своїми агресивними заявами.

Нагадаємо, нещодавно він прокоментував створення трибуналів для розслідування дій росії. За словами Медведєва, спроба покарати країну із найбільшим ядерним потенціалом «потенційно створює загрозу існуванню людства».

Крім того, він говорив, що західні санкції можуть розцінюватися в росії як оголошення війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: