«Росія ще всерйоз нічого не починала»: Пєсков пояснив заяву путіна

Читать на русском
Пєсков пояснив учорашню заяву путіна. За його словами, росія задіяла у війні проти України лише незначну частину свого потенціалу.

Росія в ході вторгнення в Україну залучає лише незначну частину свого потенціалу.

Про це на брифінгу заявив Дмитро Пєсков, пояснюючи вчорашню заяву володимира путіна.

Кремль готується до затяжної війни з наміром захопити більшу частину України – аналітикиНещодавні заяви Патрушева підтверджують, що мета росії – захопити не лише Донбас, а набагато більшу частину України та знищити її суверенітет.

«Глава держави апелював до тих заяв, які звучать із західних країн, з Києва, про те, що Київ на полі бою рухатиметься аж до перемоги. Тут путін таким чином нагадав, що потенціали абсолютно непорівнянні. Потенціал росії настільки великий у цьому плані, що лише незначна його частина зараз задіяна під час спеціальної військової операції», – цитує Пєскова «Інтерфакс».

«Тому всі ці заяви західників буквально абсурдні. Вони просто додають лиха для українського народу», – додав він.

Напередодні путін заявив, що росія «ще серйозно нічого не починала в Україні». За його словами, рф не відмовляється від мирних переговорів, але «чим далі, тим складніше буде з нами домовитися».

Також путін сказав, що «Захід хоче воювати з нами до останнього українця».

На це путіну вже відповів Михайло Подоляк. За словами радника керівника ОПУ, такі погрози свідчать, що геноцид, війна, руйнація та смерть – це цілком офіційна політика росії щодо України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: