Медведєв погрожує західним країнам війною через санкції

Читать на русском
Санкції надають на росію такий негативний вплив, що російські політики намагаються будь-якими шляхами схилити західні країни до їх зняття, в хід йдуть, в тому числі й погрози війною
Дмитро МедведєвПропаганда Кремля

Санкції США і Європейського Союзу, які запроваджені проти росії через її агресію проти України, завдають росії такої шкоди, що місцеві політики почали погрожувати заходу війною. Так, заступник ради безпеки Дмитро Медведєв заявив, що санкції можуть розцінюватися у рф, як оголошення війни.

Про це повідомляє кремлівська пропаганда.

«Хотів би ще раз зазначити, що за певних обставин такі ворожі заходи можуть бути кваліфіковані як акт міжнародної агресії. І навіть як casus belli (з латинської привід для війни - прим. ред.)» - заявив Медведєв.

Також Медведєв поскаржився, що нібито «цинічна практика односторонніх обмежувальних заходів проти росії», яку в Москві неодноразово називали «незаконною», схожа на оголошення росії економічної війни, і що росія може перевести цю війну в іншу площину.

Нагадаємо, попри те, що в росії заявляють про відсутність проблем через санкції Заходу, насправді все зовсім інакше. Оборонна промисловість і високоточне машинобудування росії отримали серйозний удар, оскільки залишилися без напівпровідників, гостро необхідних підприємствам для виробництва широкого спектра військової продукції.

Тим часом Сполучені Штати Америки розширили санкції проти кремля - в список потрапили десятки нових організацій, а також фізичних і юридичних осіб. Також у Байдена впровадили заборону на імпорт російського золота.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: