Росія ще нічого не починала всерйоз в Україні – путін

Читать на русском
Росія ще нібито «всерйоз не починала війну проти України», але чим далі, нібито «тим важче домовитися з москвою».

Росія ще нібито «всерйоз не починала війну проти України», але чим далі, нібито «тим важче буде домовитися з москвою».

Про це йдеться у заяві президента росії володимира путіна на зустрічі з фракціями Держдуми.

Лідер країни-агресора звинуватив так званий «колективний Захід» у розв'язанні війни в Україні та заявив, що той «вже програв боротьбу».

Путін так само має намір захопити більшу частину України – розвідка СШАЛідер країни-агресора володимир путін не відмовився від своїх планів щодо захоплення більшої частини України військовим шляхом.

«Вони мали б зрозуміти, що програли від початку нашої «спеціальної військової операції», тому що її початок означає і початок кардинального зламу світопорядку по-американськи... Треба розуміти, що цей процес зупинити вже неможливо», - заявив він.

Водночас, за його словами, росія нібито «всерйоз ще нічого не починала в Україні», а також наголосив, що «все йде до трагедії для українського народу»

«Але всі мають знати, що ми щось за великим рахунком серйозно поки що нічого не починали. При цьому ми не відмовляємось і від мирних переговорів. Але ті, хто відмовляється, мають знати, що чим далі, тим складніше їм буде з нами домовитися», - додав Путін.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що росія готується мобілізувати свою економіку для затяжної війни в Україні.

Також у РНБО повідомили про те, що навіть якщо російський президент володимир путін раптово залишить свою посаду, неважливо, чи помре він, чи втратить владу в результаті перевороту, для України це ніяк не покращить ситуацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: