Україна вже в змозі винищувати оперативні резерви російської армії – Арестович

Читать на русском
Та кількість американських систем HIMARS, яка вже є в Україні, дозволяє дати залп зі 168 ракет, що гарантовано знищує до сотні цілей одночасно
Олексій АрестовичСкриншот

Збройні Сили України можуть знищити всі основні цілі російських окупантів на тимчасово захоплених ними територіях за пару діб. Кількість РСЗВ, які передав Україні Захід, дозволяє це зробити.

Про це розповів радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна.

Арестович вважає, що США все-таки передадуть Україні ракети ATACMSАрестович нагадав, що повідомлення про те, що в Україну поставлено нове озброєння часто означають, що ця зброя вже мінімум тиждень, як використовується

Арестович нагадав, що та кількість американських систем HIMARS, яка вже є в Україні, дозволяє дати залп зі 168 ракет. Тоді як у росіян цілей, які можна знищити цими РСЗВ, не більше двох сотень.

«Це приблизно 100 цілей засуджені до смерті. А я можу сказати, що весь банк знакових цілей РФ оперативного рівня - приблизно 200 штук від Харкова до Херсона. 168 проти 200 - це одноразова поразка протягом доби-двох всього, що вони там натаскали» - запевнив він.

Нагадаємо, що 1 серпня в Україну прибули ще чотири додаткові одиниці високоточних ракетних систем HIMARS. Таким чином, Україна має вже 16 таких систем.

Цього ж дня в Україну з Німеччини прибули реактивні системи залпового вогню MARS II. Це німецька копія американської системи MLRS M270.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: